Támogassa Ön is a polgári Magyarország felépítését!

Azokat képviseljük,

  • akiket ma senki: az országot a hátukon cipelő adófizetőket, a közterhek alatt roskadozó vállalkozókat, a lakhatási válsággal küzdő fiatalokat.
  • akiknek elegük van az évtizedek óta tartó ideológiai lövészárokharcból, és igénylik az értelmes politikai vitát, az őszinte közbeszédet.
  • akik nemet mondanak a nyugdíjdemagógiára: hogy minden választást a legkönnyebben megvásárolható és befolyásolható szavazók döntenek el.

Bankkártyával és banki átutalással is segítheti munkánkat!


Bankszámlás utalás:

Számlaszám: 11600006-00000000-95494708

Számlavezető bank neve: Erste Bank

Kedvezményezett neve: Polgári Válasz Mozgalom

A közleménybe kérjük beírni az “adomány” szót, a támogató nevét, magyar állampolgárságát és a lakóhely szerinti település irányítószámát!

(Például: adomány Tóth Géza magyar állampolgár 1024)

🤝KÖSZÖNJÜK A TÁMOGATÁST!🤝

Ossza meg barátaival, ismerőseivel!

Az adományozással kapcsolatosan felmerülő kérdéseket az info@polgarivalasz.hu email címre várjuk.

Adományozóink személyes adatait a hatályos jogszabályoknak és az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkban foglaltaknak megfelelően kezeljük. Törvényi rendelkezés szerint kizárólag magyar állampolgár természetes személyektől fogadhatunk el vagyoni hozzájárulást. Az adományozók neve és lakcíme nem nyilvános adat, csak az egy naptári év alatt adott, 500 000,- forintot meghaladó vagyoni hozzájárulás esetén kell a támogató nevét a párt éves gazdálkodásáról készített pénzügyi kimutatásban feltüntetni.