Aláírásommal támogatom, hogy az állam folyósítson hallgatói prémiumot, emelje a hallgatói ösztöndíjakat, szociális támogatásokat, a fiatal oktatók fizetését, engedje el a pandémia idején felvett diákhiteleket és vezesse be a hallgatói SZÉP-kártyát!

A Polgári Válasz petíciót indít, hogy az állam hallgatói prémiumot folyósítson, emelje a hallgatói ösztöndíjakat, szociális támogatásokat, a fiatal oktatók fizetését, és vezesse be a hallgatói SZÉP-kártyát.

A magyar hallgatók ugyanis az elmúlt másfél év és a járvány legnagyobb vesztesei. A pandémia idején ők vesztették el legnagyobb arányban a megélhetésüket, nagyon sokan maradtak munka, megélhetés nélkül. Tombol a lakhatási válság, napról napra mélyül a hallgatói szegénység, amelyről sem a kormány, sem az összeolvadt ellenzék nem beszél.

A Polgári Válasz a fiatalok pártja, tagjainkon és szimpatizánsainkon keresztül pedig nap mint nap megéljük a fiatalok, azon belül is a magyar hallgatók problémáit. Szerintünk ideje végre azokba fektetni, akiktől azt reméljük, hogy modern, a 21. század permanens technológiai és információs forradalmai közepette is versenyképes Magyarországot teremtenek. Ideje tehát végre a magyar hallgatókat támogatni!

%%your signature%%

Ossza meg barátaival: