ADOMÁNYCÉLÚ  TÁMOGATÁS

Kedves Barátaink, Támogatóink!


A Polgári Válasz egy polgári kultúrájú, patrióta érzelmű, rendszerető, felelősségelvű közösség, amely elkötelezett a szabadságot és boldogulási lehetőséget teremtő »polgári Magyarország« felépítésében. Azokat képviseljük, akiket senki más nem képvisel, generációváltásra készülünk a politikában. Ezt a célt társadalmi partnerséggel, az embereket megszólító, karakteres politikával igyekszünk előmozdítani, melynek során sem a Fidesz rendszerével, sem a Gyurcsány-korszak szereplőivel nem lépünk szövetségre. Fontos törekvésünk, hogy értékeinket, jövőképünket, társadalmi missziónkat megismertessük a választópolgárokkal. Ehhez kérjük az Önök segítségét.

Amennyiben Ön is egyetért a céljainkkal, kérjük, hogy pénzadománnyal is támogassa a Polgári Válasz kampányát!

Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s.

Az adományozással kapcsolatosan felmerülő kérdéseket az info@polgarivalasz.hu email címre várjuk.


Adományozóink személyes adatait a hatályos jogszabályoknak és az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkban foglaltaknak megfelelően kezeljük. Törvényi rendelkezés szerint kizárólag magyar állampolgár természetes személyektől fogadhatunk el vagyoni hozzájárulást. Az adományozók neve és lakcíme nem nyilvános adat, csak az egy naptári év alatt adott, 500 000,- forintot meghaladó vagyoni hozzájárulás esetén kell a támogató nevét a párt éves gazdálkodásáról készített pénzügyi kimutatásban feltüntetni.

Bankszámlás utalás


Számlaszám: 11600006-00000000-95494708

Számlavezető bank neve: Erste Bank


Kedvezményezett neve: Polgári Válasz Mozgalom


A közleménybe kérjük beírni az “adomány” szót, a támogató nevét, magyar állampolgárságát és a lakóhely szerinti település irányítószámát!

(Például: adomány Tóth Géza magyar állampolgár 1024)

A Polgári Válasz Adatkezelési tájékoztatója 

Vissza a főoldalra